A sunat la Protecția Animalelor că nenorociții de vecini își țin măgarul legat de gard de vreo cinci zile, fără apă și mâncare. Ce au găsit inspectorii

11 Iun 2015
A sunat la Protecția Animalelor că nenorociții de vecini își țin măgarul legat de gard de vreo cinci zile, fără apă și mâncare. Ce au găsit inspectorii
Protecția Animalelor a răspuns prompt la un apel disperat al unei femei, care a sunat plângând, că vecinii ei își țin măgarul legat de gard de vreo cinci zile, iar sărmanul animal n-are nici mâncare, nici apă și sta și afară. Femeia a spus că a încercat să-i dea de mâncare prin gard, dar spațiul era prea mic. Inspectorii au sosit într-un suflet la dresa dată de femeie, iar ce au găsit i-a lăsat cu gura căscată.

Inspectorii de la protecția animalelor au sunat la ușa proprietarului și l-au informat că au o plângere pe care trebuie să o investigheze. Ca să nu întâmpine probleme, au solicitat și prezența unui echipaj de poliție, dar și a unui veterinar, pentru a acorda animalului primul ajutor, având în vedere starea acestuia, descrisă de femeie.

Proprietarul a negat prezența vreunui animal legat de gard și a declarat că nu ar face așa ceva niciodată unui animal. Pentru că oamenii legii au insistat să verifice spusele proprietarului, mai ales că femeia revenise cu un telefon, în care preciza că măgarul era legat în continuare de gard.

Polițiștii i-au pus în vedere omului că dacă nu îi lasă să verifice, se vor întoarce cu un mandat și lucrurile pot lua o întorsătură complicată pentru el, așa ca ar fi spre binele lui să-i lase să intre. Omul s-a conformat, așa că toată lumea a năvălit în curtea lui să salveze măgarul. Spre surpriza autorităților, omul chiar avea legat de gard un măgar, însă era doar un obiect decorativ. Un măgăruș de grădină, din fibră de sticlă.

Polițiștii și-au cerut scuze pentru nebunia creată și i-au spus vecinei care țipa prin gard la ei să salveze animalul că îi fac o vizită în cinci minute.  Însă femeia a avut noroc cu proprietarul, Georgie Baxendale, un preot din Airdrie, care nu a dorit să depună plângere. Totuși, femeia a fost facturată cu costul intervenției, pentru apel fals la un număr de urgență.


 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră