A făcut 13 operații pentru a arăta ca Ivanka Trump!!!

21 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
A făcut 13 operații pentru a arăta ca Ivanka Trump!!!

Tiffany este o tânără din SUA care a ales să facă 13 intervenții de chirurgie plastică pentru a arăta ca... Ivanka Trump, scrie Closermag.fr.

Tânăra a fost invitată să-și prezinte povestea și pasiunea ei pentru fiica lui Donald Trump în emisiunea Botched. Ea spunea că o consideră pe Ivanka ”foarte elegantă” și că aceasta le încurajează pe femei ”să fie cochete”.

Tiffany mărturisea că cele 13 operații nu le-a făcut într-un singur an. Medicul tinerei, prezent și el în emisiune, a explicat că nu este prudent să treci prin atâtea proceduri într-o perioadă scurtă. Medicul subliniază că trebuie să înțelegi de ce dorește o schimbare atât de rapidă, iar pe de altă parte, că nu existe ideii care nu pot fi realizate. 

”Cursa ta pentru a deveni sosia fiicei lui Trump s-a terminat”, sublinia medicul, care, în același timp, o avertiza pe Tiffany că alte operații nu ar face decât să compromită totul. Tiffany este perfectă, consideră medicul. 

În familia Trump, Ivanka nu este singurul ”model” la care visează multe femei din SUA.  De altfel, numeroase femei doresc să arate ca Melania Trump, soția președintelui Trump.
Așadar, după ce tinerele au investit sume fabuloase pentru a arăta ca Barbie sau Ken, acum modelul lor îl reprezintă femeile din familia Trump.  

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră