Țiriac Auto prezintă peste 50 de automobile, promoții unice și servicii personalizate, în cadrul SAB Spring Edition

20 Apr 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Țiriac Auto prezintă peste 50 de automobile, promoții unice și servicii personalizate, în cadrul SAB Spring Edition

Țiriac Auto prezintă publicului o gamă extinsă de automobile Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi Motors, alături de o varietate de automobile rulate, la ediția din acest an a SAB Spring Edition, ce se derulează în perioada 20-23 aprilie, la Romexpo. Mai mult, vizitatorii pot beneficia, în zona rezervată Țiriac Auto, de o serie de promoții unice pentru automobile și accesorii, precum și de servicii personalizate.

 

În plus, Țiriac Auto invită vizitatorii SAB Spring Edition să beneficieze și de pachete de revizii la prețuri atractive, promoții la service, dar și de accesorii variate, pentru toate nevoile șoferilor și pasagerilor.

 

Atât pentru automobilele noi și rulate, cât și pentru servicii, accesorii și service, Țiriac Auto a pregătit o serie de oferte unice, disponibile doar pe parcursul evenimentului SAB Spring Edition, ce variază de la discount-uri, avantaje sporite pentru clienți și finanțări atractive, până la pachete special construite pentru vizitatorii standului companiei.

 

La standul Țiriac Auto, marca Ford va fi reprezentată de modelele Ranger XLT, Edge Vignale, Kuga, Focus RS, Focus, Ka+ și Mustang, alături de modelul cu propulsie hibridă Mondeo Vignale.

 

Zona Hyundai din incinta Țiriac Auto va găzdui o selecție atractivă de automobile, ce include modelele i10, i20, i30, Elantra, i40, Tucson și Santa Fe.

 

Vizitatorii salonului pot vedea și modelele Jaguar XF, XE, F-Pace și F-Type Coupe, alături de gama Land Rover, prezentă cu Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Cabrio, Range Rover Sport și Range Rover.

 

Zona Mercedes-Benz va include modelele cu propulsie electrică sau hibridă B Electric și GLE Plug-in Hybrid, alături de C Cabrio, S Cabrio, GLC, E Class si V Class.

 

În aria dedicată Mitsubishi Motors, publicul are la dispoziție modelele Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero și L200.

 

Tot în standul Țiriac Auto, pasionații de automobile pot vedea o gamă atractivă de automobile rulate, ce reprezintă mărci auto de tradiție, disponibile la prețuri speciale, alături de servicii dedicate, pe întreaga durată a SAB Spring Edition.

Alte stiri din Auto

Ultima oră