Poliția din Munchen a fost dotată cu automobile BMW i3

02 Oct 2015
Poliția din Munchen a fost dotată cu automobile BMW i3
În premieră pentru Germania, modelul BMW i3 este utilizat ca automobil de intervenţie pentru poliţie. Peter van Binsbergen, director de vânzări BMW Group pentru Germania, a predat ministrului de interne din Bavaria, Joachim Herrmann, trei automobile BMW i3 pentru utilizare ca maşini de poliţie de către Ministerul de Interne din München. Astfel, BMW Group predă pentru prima dată un model BMW i pentru a fi utilizat ca vehicul de intervenţii.

Datorită nivelului ridicat de agilitate şi manevrabilitate, precum şi funcţionalităţii vaste, BMW i3 este automobilul ideal pentru a fi utilizat de poliţiei în zonele urbane - totodată este sustenabil şi ecologic.

Schimbare de design
Odată cu BMW i3, este pentru prima oară când maşinile de intervenţie ale poliţiei bavareze au un design predominant albastru. BMW i3 este echipat cu un sistem special de semnalizare RTK 7 de la Hella, megafoane, precum şi lumini pulsatorii în faţă şi în spate, ca se avertizeze ceilalţi participanţi la trafic. Echiparea este completată cu preinstalare de radio digital de la Sepura.

Producţia maşinilor de intervenţie BMW i3, cu dotări speciale pentru utilizarea de către poliţie, s-a realizat la uzina BMW Group din Leipzig, precum şi la partenerii autorizaţi şi certificaţi special.

Autovehicule electrice pentru poliţie
Autovehiculele electrice devin tot mai atractive pentru utilizarea în utilizarea flotelor de poliţie. Din luna septembrie a acestui an, poliţia din Los Angeles, Statele Unite, a primit de asemenea un BMW i3 într-un program de evaluare pentru următoarele luni. Astfel, modelul electric al mărcii va purta faimoasele culori L.A.P.D.
 

Alte stiri din Auto

Ultima oră