Michael Schumacher, ruinat de tratamentele medicale

19 Dec 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Michael Schumacher, ruinat de tratamentele medicale


O gaură financiară pe care soţia sa, Corinna, încearcă să o acopere cum poate, scrie Vinereport, preluat de gala.fr.
Informaţiile privind starea de sănătate a lui Michael nu sunt date decât cu picătura, dar un lucru este sigur: sportivul nu este pe punctul de a relua viaţa normală.
Campionul, care a fost adus în iunie trecut în vila sa de la malul lacului Leman din Elveţia, alături de familie, este înconjurat permanent de un personal medical aflat în serviciul său.
În fiecare săptămână, toate îngrijirile medicale acordate de medici şi infirmiere ar costa circa 125.000 de euro, potrivit informaţiilor furnizate de Mirror.
Costuri imense, care deocamdată au putut fi acoperite de familia Schumacher, dar care ar putea ridica probleme cât de curând.
Averea personală a lui Michael s-ar fi ridicat la 00 de milioane de euro înainte de accident, iar soţia sa a început să cheltuiască din ea pentru a-l putea menţine în viaţă pe campionul german. Tratamentul său ar putea să mai dureze multă vreme. Michael ar mai cântări în prezent doar 45 de kilograme şi ar fi incapabil să meargă, potrivit informaţiilor presei.
De la accidentul suferit de soţul ei, Corinna Schumacher a vândut avionul privat al familiei, pentru 35 de milioane de euro, dar şi casa de vacantă din Norvegia, pentru 2,9 milioane de euro.
Unul câte unul, bunurile de valoare ale familiei dispar, soţia lui Schumacher fiind deja conştientă de faptul că viaţa familiei nu mai are cum să fie cea de dinaintea tragediei.
Familia ar intenţional să vândă şi cabana din staţiunea de schi Meribel, unde a şi avut loc accidentul, cabana nemaireprezentând acum decât o amintire tristă.
Ross Brawn, fostul director tehnic al echipei Ferrari în perioada în care Michael Schumacher concura pentru scuderia italiană, consideră că încă mai sunt speranțe pentru recuperarea celui care a cucerit șapte titluri de campion mondial în Formula 1 și care în decembrie 2013 a suferit un grav accident de schi în Alpii francezi, în urma căruia a rămas în stare de comă o lungă perioadă.
Brawn, un apropiat al familiei lui Schumacher, a declarat pentru cotidianul Daily Expres că a păstrat legătura cu soția acestuia, Corinna, care îl informează periodic în legătură cu evoluția stării de sănătate a fostului pilot.
„Am rămas în legătură cu familia lui Schumacher, însă încercăm să păstrăm un echilibru în ceea ce privește vizitele și telefoanele, pentru a nu deveni o problemă. Corinna, soția sa, mă sună ocazional și mă ține la curent. Continuăm să ne rugăm în fiecare zi pentru recuperarea sa, care în această etapă este lentă, însă mereu există o speranță”, a precizat Brawn.
Michael Schumacher, în vârstă de 46 ani, nu a fost fotografiat sau văzut în public după accidentul său, lucru care a generat numeroase zvonuri referitoare la speranțele tot mai scăzute în recuperarea sa.

Alte stiri din Auto

Ultima oră