Mercedes-Benz vine cu un nou model: GLE Coupé

06 Mai 2015
Mercedes-Benz vine cu un nou model: GLE Coupé
Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model: Mercedes-Benz GLE Coupé. În cazul acestui automobil de excepție, natura sportivă a unui coupé se îmbină în mod ideal cu imaginea marcantă a unui SUV.

Pe lângă faptul că este capabil de performanțe dinamice de excepție pe șosea, GLE Coupé arată și impresionant. Datorită liniilor laterale ce par să plutească spre spatele mașinii, habitaclului jos și alungit, grilei radiatorului cu stema Mercedes-Benz amplasată central, precum și spatelui cu design spectaculos, GLE Coupé afișează trăsături demne de un veritabil coupé Mercedes-Benz.

La momentul lansării pe piață, GLE Coupé va fi disponibil cu motorizări pe benzină și diesel cu puteri cuprinse între 190 kW (258 CP) și 430 kW (585 CP). O noutate în gamă o reprezintă GLE 450 AMG, primul reprezentant al unei noi linii de modele sport Mercedes-AMG, o variantă foarte atractivă, deoarece oferă o gamă largă de dotări standard. În plus, este echipat și cu sistemul de control dinamic al mașinii DYNAMIC SELECT, sistemul de direcție Sports Direct-Steer și sisteme de asistență pentru șofer specifice Mercedes-Benz. GLE Coupé este echipat standard cu transmisia cu nouă rapoarte 9G-TRONIC și cu sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC. GLE Coupé poate fi comandat și în România, la prețuri începând de la 56.750 euro fără TVA.

„Noul GLE Coupé combină în mod ideal atributele unui coupé: sportivitate, dinamism și agilitate cu robustețea și versatilitatea unui SUV”, afirmă Prof. Dr. Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație, responsabil pentru Cercetare și Dezvoltare Mercedes-Benz Cars, atunci când oferă o caracterizare a celui mai nou membru al familiei de modele Mercedes-Benz. GLE Coupé este ultimul sosit în portofoliul de succes al gamei de coupé-uri Mercedes-Benz. Pe lângă clasicele modele cu două portiere C, E, S și cele cu patru portiere CLS și CLA, noul coupé al mărcii este o interpretare individuală specială a fizionomiei segmentului din care face parte.
 

Alte stiri din Auto

Ultima oră