Spectacol incredibil de Freestyle Motocross, duminică, în Piața Constituției

16 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Spectacol incredibil de Freestyle Motocross, duminică, în Piața Constituției

La București, pe 21 mai, va avea loc show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi şi acrobaţii la înălţime, pe motoare, realizate de staruri internaţionale FMX. În deschiderea concertului din Piața Constituției, începând cu ora 13.30, spectatorii sunt invitaţi la un show live unic în România, cu multă adrenalină, zgomot de motoare şi momente cu respiraţia tăiată în organizarea Rockstar Energy Drink.

 

Freestyle Motocross, cunoscut şi sub denumirea de FMX, este un sport extrem. În această disciplină a sportului motocross, rideri curajoşi fac salturi de câţiva metri în înălţime şi/sau lungime, în timpul cărora execută trickuri ce sfidează gravitaţia, oferindu-le spectatorilor experienţe de neuitat.

 

Evenimentul marchează debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentații în trei oraşe din Europa: Bucureşti, Varşovia şi Praga. Intrarea este liberă.

 

Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) şi William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregătit pentru publicul din Bucureşti o sesiune de trickuri senzaţionale pe muzică rock live.

 

De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat în palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint şi bronz la diferite competiţii internaţionale.

 

„Prin organizarea primei ediţii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem să familiarizăm publicul din România cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implică multă pasiune, energie şi muncă, şi care merită să fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au în portofoliu multe premii internaţionale şi credem că vor cuceri publicul prin efervescenţa lor, ingredient ce se găseşte şi în ADN-ul Rockstar”, a spus Cristina Radu, Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo România. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră