La ce s-au uitat românii la Youtube în 2016

11 Dec 2016 | scris de Marina Constantinoiu
La ce s-au uitat românii la Youtube în 2016


Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de interactivitate al video-urilor si tipul lor.
Regasim aici continut creat de televiziunile traditionale, vlogguri, animatie sau parodii, alaturi de hit-urile acestui an, scrie sursa citată. Anul 2016 a adus si primul vlogger al carui canal a depasit un milion de abonati: Mikey Has.
In prezent, in Romania exista 4 canele de YouTube care au depasit bariera de 1 milion de abonati - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter si Mikey Has, alte doua canale trecand peste pragul de 2 milioane de abonati: Inna si Cat Music.
Emisiunile de umor ale postului Antena 1, publicate pe canalele de YouTube ale acestora, s-au dovedit a fi printre cele mai urmarite pe YouTube in Romania in 2016.
Trupa Carla’s Dreams este, pentru al doilea an consecutiv, in topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube. Mai mult, Carla’s Dreams are cele mai multe mentiuni in lista muzicala YouTube Rewind 2016, respectiv trei.
Andra se regaseste si ea cu doua video-uri in top. Piesa “Condimente” a lui Nosfe si Rubi isi pune amprenta pe ambele liste YouTube Rewind de anul acesta: orginalul intregeste podiumul videoclipurilor muzicale, iar cover-ul dupa ea facut de Noaptea Tarziu este locul doi in topul video-urilor virale.
Articolul integral poate fi citit AICI.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră