Weekend cu NATO, pe traseul Giurgiu-Bucureşti-Pitieşti -Rm. Vâlcea-Sibiu-Cincu

29 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Weekend cu NATO, pe traseul Giurgiu-Bucureşti-Pitieşti -Rm. Vâlcea-Sibiu-Cincu

Weekend-ul acesta este de două ori mai dificil pe mai multe drumuri şi autrostrăzi pe traseul Giurgiu, Bucureşti, Piteşti, Rm Vâlcea, Sibiu, Cincu. Pentru că este un weekend prelungit, de joi până luni, inclusiv,  şi pentru că acest traseu, în mod obişnuit aglomerat la orice sfârşit de săptămână, va fi şi mai dificil de parcurs din cauza deplasării coloanelor militare NATO. 

Poliţia română anunţă că, de joi până duminică, traficul va fi îngreunat din cauza deplasării coloanelor militare în cadrul unui exerciţiu NATO desfăşurat pe teritoriul Bulgariei, Greciei şi României.  

În 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), în 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, în 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), iar în 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu. 

Poliţia solicită celor care se deplasează pe acest traseu să circule cu şi mai multă atenţie şi să ţină seamnă de indicaţiile poliţiştilor. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră