Reacții în cazul fetei din VASLUI, violate de șapte tineri: Bărbații adevărați CONDAMNĂ VIOLUL!

21 Iul 2015
Reacții în cazul fetei din VASLUI, violate de șapte tineri: Bărbații adevărați CONDAMNĂ VIOLUL!
Șapte tineri din Vaslui au violat o fată până la leșin. Au spus clar, mai apoi, că a fost „sex surpriză”. Cât despre regrete, nici vorbă. Pe Facebook au făcut un grup de denigrare a fetei. Totul a culminat cu faptul că cei șapte sunt în libertate. Așadar, nu sunt pericol public.

Reacțiile la aceste fapte, fapte fără nicio noimă într-o societate normală, nu au întârziat să apară. De la o zi la alta, mesaje noi de susținere pentru tânăra din Vaslui apar pe rețelele de socializare.

Virgil Ianțu a postat pe pagina de Facebook un mesaj în limba engleză – “real man don t rape”. Ulterior, Ianțu a tradus mesajul și în limba română:

“La sugestia voastră, am schimbat mesajul, în romană. Mai mult, m-a insiprat o campanie internaţională, care la momentul respectiv a creat efectul potrivit. Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei şi să postaţi şi voi mai departe mesajul personal, poate aşa, ajunge acolo unde trebuie! V.‪#‎barbatiiadevaraticondamnaviolul‬ ‪#‎violulecrima‬”, a postat Ianțu pe pagina de Facebook.

Și Dan Negru a postat recent pe Facebook un mesaj legat de cazul elevei violate de şapte bărbaţi din Vaslui.

“Consilierii şi p.r-ul primelor doamne din politica românească, fie soţia prim-ministrului, fie soţia preşedintelui, n-au stabilit încă o întâlnire a acestora cu eleva violată?! Într-un caz supermediatizat în care o femeie e umilita,primele femei ale ţării tac? Cineva să le concedieze consilierii! P.S-Poate publică nedumerirea mea şi revistele glossy, citite de doamne...”, scrie prezentatorul Antena 3.

Componenții formației Trooper au reacţionat la cazul fetei violate de șapte bărbați în Vaslui. Într-un material postat pe Facebook, Alin Dincă, unul dintre fondatorii trupei, a explicat ce nu este în regulă cu a accepta astfel de situaţii şi a anunţat că a demarat o amplă campanie în acest sens.

Mesajul video a fost postat cu titlul: Cel puţin închisoare pe viaţă pentru violatori şi pedofili!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră