Victor Ponta mărturiseşte că SRI a verificat-o pe Sevil Shhaideh. Ce informaţii a primit despre viitorul premier

22 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Victor Ponta mărturiseşte că SRI a verificat-o pe Sevil Shhaideh. Ce informaţii a primit despre viitorul premier

”Pana sa raspunda oficial Serviciile ( daca vor raspunde) vreau sa fac eu publice urmatoarele informatii :

1. INAINTE sa o numesc pe Doamna Sevil Shhaideh Secretar de Stat la MDRAP am solicitat si primit de la SRI o Nota prin care se confirma faptul ca nu exista informatii privind probleme de siguranta nationala sau de incalcare a legii - deci POZITIV !

2. La momentul desemnarii Doamnei Shhaideh pentru functia de Ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale ( in 2015) am parcurs aceeasi procedura si am primit acelasi raspuns / altfel nu as fi facut propunerea iar Dl Klaus Iohannis ( care primea exact aceleasi materiale ca si mine) nu ar fi emis decretul de numire in functie

3. Nu cunosc detalii referitoare la cazul concret al acordarii cetateniei romane catre sotul Doamnei Shhaideh/ stiu insa cu siguranta ca decizia Comisiei din cadrul Ministerului Justitiei ( formata din magistrati) se ia DOAR DUPA primirea unui aviz de siguranta nationala de la SIE si SRI !

Cred ca Dl Klaus Iohannis a amanat decizia de desemnare a Doamnei Shhaideh nu din cauza unor informatii de la Servicii - ci din motive pur si simplu politice! Este o mare greseala sa lasam ca structuri nepolitice ale Statului sa fie folosite ca pretext pentru sicane demagogice si orgolii stupide! Klaus - poporul are dreptul sa aleaga pe cine doreste fara sa dea explicatii cuiva (dovada ca te-a ales si pe tine Presedinte)! Acum Poporul a votat ca PSD si ALDE sa formeze viitorul Guvern! Respecta aceasta decizie sau pleaca - te asigur ca nu se vor strange sa te regrete mai mult decat cei 10 oameni care s-au strans ieri pt Dacian Ciolos!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră