Iohannis şi Ponta, prezenţi la primul clopoţel. Unde au ales să meargă preşedintele şi premierul în prima zi de ŞCOALĂ

14 Sep 2015
Iohannis şi Ponta, prezenţi la primul clopoţel. Unde au ales să meargă preşedintele şi premierul în prima zi de ŞCOALĂ
 Premierul Victor Ponta a participat astăzi, la Târgu Jiu, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“. Ponta a declarat că a ales acest colegiu datorită rezultatelor foarte bune obținute de elevi la examenul de bacalaureat, colegiul fiind situat pe locul 24 la nivel național și primul loc pe județ în privința procentului de promovabilitate.

„Am ales să vin aici pentru că știu că ați avut un procent de sută la sută promovabilitate la bacalaureat. Vreau să vă asigur că și în continuare vom investi în sănătate și educație. Le urez elevilor să vină cu plăcere la școală. (...)Trebuie să punem accent pe ceea ce înseamnă școala în secolul 21 și pe tehnologie“,  a afirmat Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, un mesaj tuturor celor care încep şcoala luni, urându-le un an bun, care să îi ducă mai aproape de visele lor profesionale şi intelectuale, iar Victor Ponta le transmite şi el elevilor mult succes şi să treacă testele cu note mari.

Klaus Iohannis la deschiderea Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgovişte
„Fiecare început de an şcolar este pentru mine o ocazie de bucurie şi speranţa unui nou început. Le urez celor care astăzi simt emoţia primei zile de şcoală un an bun, care să îi ducă mai aproape de visele lor profesionale şi intelectuale. Sunt alături de dascăli şi de părinţi în eforturile lor de a asigura educaţia celor ce reprezintă viitorul României puternice”, scrie Iohannis pe Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis a participat astăzi la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgovişte.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră