Victor Ponta: E o păcăleală. Legăturile astea le fac fraierii

15 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Victor Ponta: E o păcăleală. Legăturile astea le fac fraierii

Fostul premier Victor Ponta, considerat un apropiat al lui Sebastian Ghiţă, nu crede că fostul deputat s-ar afla în Serbia. Ponta a admis că merge des în Serbia şi că se înţelege foarte bine cu premierul sârb, dar a negat că i-ar fi cerut acestuia să-l ascundă pe Ghiţă.

"Eu cred că e o păcăleală, dacă mă întrebați. Uite că am ajuns să fiu de acord cu procurorul general care înțeleg că ... Bănuiesc că știe mai multe decât mine. În rest, habar nu am. Eu sigur nu l-am întâlnit", a declarat miercuri Victor Ponta, conform agerpres.ro.

El a mai spus că merge des în Serbia și că se înțelege foarte bine cu premierul acestei țări, dar a respins speculaţiile privind o posibilă intervenţie a sa în favorarea lui Ghiţă pe lângă premierul sârb.

 "De multe ori am fost în Serbia în ultima perioadă, merg foarte des, cred că merg și săptămâna viitoare. Nu mi-a cerut premierul Serbiei să-l întâlnească pe domnul Ghiță niciodată, nici invers. (...) Legăturile astea le fac fraierii. Credeți că eu m-aș duce la prim-ministrul din oricare altă țară și i-aș spune: domnule, ascunde tu pe cineva? Sunteți serioși? Astea sunt de Dâmbovița", a adăugat Victor Ponta.

Fostul premier a mai spus că nu a vorbit cu Ghiță din luna decembrie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră