Viceprimarul Capitalei: Pasajul Piața Sudului va fi gata în două luni, Podul Ciurel, în august

18 Feb 2017
Viceprimarul Capitalei: Pasajul Piața Sudului va fi gata în două luni, Podul Ciurel, în august

Pasajul  Piața Sudului va fi gata în două luni iar noul pod peste Dâmbovița, în luna august, anunță viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

"La pasajul de la Piaţa Sudului lucrările sunt aproape gata, în condiţiile în care deja lucrăm la finisarea interiorului. Cel mai probabil în aprilie lucrările vor fi gata şi nu se va mai forma niciun ambuteiaj acolo. Tot în sud, la podul peste Dâmboviţa, care va forma o alternativă la Vitan-Bârzeşti, lucrările vor fi gata în luna august. După ce vom finaliza podul vor începe lucrările la construcţia drumului, iar cel mai probabil anul viitor pe acolo se va putea circula fără probleme", a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, în cadrul emisiunii Perfect Imperfect de la TVR.

Lucările la Pasajul Sudului au început în primăvara anului 2014 și ar fi trebuit finalizate la sfârșitul anului 2015. Termenul a fost însă prelungit până la sfârșitul lunii iunie a anului 2016, însă nici acest termen nu a fost respectat. Astfel, Municipalitatea a semnat un act prin care a dat asigurări că lucrările vor fi finalizate până în decembrie 2018.

Costurile lucrărilor la Pasajul Piața Sudului sunt de 28,3 milioane de euro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră