Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, reținut pentru luare de mită

12 Mai 2015
Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, reținut pentru luare de mită
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni (PNL), care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost reţinut, marţi seara, de DNA Timişoara. Alături de el, a fost reţinut şi nepotul său, Adrian Cosmin Gheorghioni.

În jurul orei 18.00, Ghiorghioni, care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost adus cu o dubă la DNA Timişoara, relatează posturile de televiziune.

La intrarea în sediul DNA, Ghiorghioni a spus că este victima unei înscenări, el declarând presei acelaşi lucru şi înainte de a fi ridicat de la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin. 
 
"Totul e o înscenare, nu este vorba de bani pentru contracte. Să vină cineva să spună dacă eu am cerut cuiva vreun ban", a spus vicepreşedintele CJ Caraş-Severin.
 
Cercetările sunt făcute într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada ianuarie 2013 - martie 2015. (M.M.)


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră