VASLUI. Povestea violatorului virgin, care a ajuns la locul orgiei, direct din Italia

13 Aug 2015
VASLUI. Povestea violatorului virgin, care a ajuns la locul orgiei, direct din Italia
Unul dintre tinerii din Vaslui acuzaţi de viol ar fi ajuns sã comitã o asemenea oroare, doar printr-o întâmplare incredibilã. Sãtenii din Vãleni au dezvãluit jurnaliștilor de la www.vremeanoua.ro cum a ajuns Ionuţ Surleac în grupul violatorilor.

El tocmai se întorsese de la muncã din Italia, exact în seara fatidicã. Nu a apucat decât sã-și lase bagajele jos și a fost luat pe sus de prietenii lui, care îi pregãtiserã o surprizã! Curios, Surleac a mers pe mâna tovarãșilor sãi și, în loc de o bucurie, a ajuns sã trãiascã cea mai neagrã perioadã a vieţii sale.

„Petrecerea-surpriză” organizată de prietenii lui a fost, de fapt, un viol în grup asupra unei fete de 18 ani. Ionuţ Surleac a participat, conform declaraţiei de recunoaștere a faptei dată în faţa instanţei, la această nelegiuire, gest care îl va marca pe viaţã. Judecat pentru viol, el este acum ţinta oprobriul public, dar și a glumelor consãtenilor, care se amuzã pe seama lui. „A fost prima femeie din viaţa lui dar, dupã toatã povestea asta, n-o sã-i mai trebuiascã vreodatã alta. Oricum va plãti și el, și ceilalţi pentru ce au fãcut și îi așteaptã pedeapsa maximã”, susţin acum localnicii din Văleni.

Ȋn faţa instanţei, victima a dovedit clemenţă faţã de Ionuţ Surleac, declarând că dorește să-și retragă plângerea, pentru ca aceasta sã poată primi o pedeapsã mai blândã. Fata a motivat cererea, spunând că el a fost singurul impresionat de lacrimile ei și că le-a cerut celorlalţi sã se opreascã și s-o ducã acasã.

Jurnaliștii de la www.vremeanoua.ro mai scriu și că, odatã cu venirea „stranierilor” în concedii, s-a putut observa și o schimbare de atitudine a localnicilor faţã de violatori. Acum ei spun cã aceștia trebuie sã plãteascã pentru fapta lor. Unii sunt chiar ceva mai duri și declară cã, dacã ar fi fost vorba de copilul lor, le-ar fi tãiat beregata.

Mâine, 14 august, va avea loc urmãtorul termen din dosar, iar instanţa va audia mai mulţi martori propuși de tinerii acuzaţi de viol.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră