Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, internat în stare gravă la spital. Surse: Ar fi încercat să se sinucidă

01 Mar 2017
Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, internat în stare gravă la spital. Surse: Ar fi încercat să se sinucidă

Fostul acționar la FC Dinamo, Vasile Turcu (62 de ani), a fost internat de urgență la spital în stare gravă după ce ar fi încercat să se sinucidă.

Conform informațiior apărute în media, Vasile Turcu a fost găsit spânzurat de soția sa, într-una din camerele vilei în care locuiește. 

"Vasile Turcu se află la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, internat în stop cardio-respirator în resuscitare", a declarat pentru miscareaderezistenta.ro, dr. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al instituției.

Surse apropiate familiei fostului acţionar dinamovist susţin pentru ProSport că Vasile Turcu este în acest moment intubat şi are un hematom pe creier. Medicii încearcă să-l stabilizeze în aceste momente, afaceristul fiind inconştient. El ar fi suferit mai multe fracturi costale. Ceea e nu se ştie în acest moment este dacă pacientul a suferit sau nu o fractură de coloană cervicală, lucru care se întâmplă în multe dintre tentativele de sinucidere prin spânzurare.

"În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul", precizează într-un comunicat Poliţia Capitalei

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește prognosticul, iar familia a solicitat ca informațiile despre evoluția stării sale de sănătate să nu fie trimise presei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră