Valea Oltului, BLOCATĂ din cauza unui grav accident rutier. Vezi cum se circulă pe drumurile din țară

01 Feb 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Valea Oltului, BLOCATĂ din cauza unui grav accident rutier. Vezi cum se circulă pe drumurile din țară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier este întrerupt pe DN7, pe Valea Oltului, în zona localităţii vâlcene Tuţuleşti, din cauza unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autocamion.

Potrivit primelor informații, unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens, probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, acroşând lateral autocamionul. Un alt autoturism, al cărui conducător nu a putut frâna la timp, l-a lovit din spate pe primul.

Poliția recomandă șoferilor să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule care s-au format (depăşirea este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie).

În judeţul Ilfov, se circulă în coloană pe DN1 Ploieşti - Bucureşti, în zona Otopeni, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autovehicule. Acestea au fost scoase în afara părţii carosabile, iar în scurt timp traficul va fi reluat normal (cu precizarea că este intens pe sensul către Bucureşti). Cauza probabilă a producerii tamponării a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră