Cursă nebună pe străzile Capitalei: 17 focuri de armă şi un poliţist rănit

18 Mar 2016 | scris de Mara Răducanu
Cursă nebună pe străzile Capitalei: 17 focuri de armă şi un poliţist rănit

Un echipaj de poliţie care se afla pe Calea Moşilor din Capitală a încercat, vineri dimineaţă, în jurul orei 1.00, să oprească un autoturism BMW Seria 5 înmatriculat cu numere de Spania. În momentul în care poliţiştii au pornit semnalele luminoase autoturismul suspect a întors brusc.

După recoltarea analizelor de sânge, poliţiştii au descoperit că minorul era drogat. Un om al legii a fost rănit după ce şoferul l-a lovit cu maşina în timp ce încerca să scape. În momentul în care cei doi poliţişti s-au dat jos şi s-au apropiat ca să îl imobilizeze pe şofer acesta a întors brusc maşina şi a accelerat puternic, potrivit news.ro.  În total, cei doi poliţişti au descărcat 17 cartuşe însă nici aşa şoferul nu a vrut să oprească. Politistul  rănit a fost diagnisticat cu o fractură de calcaneu stâng şi o contuzie forte a gambei stângi. Adolescentul de 16 ani care se afla la volanul BMW-ului le-a declarat poliţiştilor că furase maşina tatălui său din localitatea ilfoveană Afumaţi, băuse două beri şi fumase „iarbă”. Potrivit unor informatii, acesta s-ar fi aflat in masina cu fratele sau. 

Locul unde a fost lovit poliţistul vineri dimineaţă este la doar 700 de metri de locul unde, pe 2 august 2015, afaceristul Abdullah Ataş l-a lovit mortal cu maşina pe poliţistul Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră