Şeful Comisiei SIE: Ungureanu a demisionat din motive de sănătate

26 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Şeful Comisiei SIE: Ungureanu a demisionat din motive de sănătate

”Iniţial am spus că s-ar putea să fi existat totuşi o anumită stare conflictuală între Palatul Cotroceni şi directorul Serviciului. Asta şi în urma zvonurilor care au circulat toată vara. Ulterior, am primit un telefon din partea dlui director Răzvan Ungureanu, care mi-a comunicat să îl cred pe cuvânt că demisia domniei sale a intervenit în urma stării de sănătate pe care o are. Mi-a spus că trebuie să stea la pat şi că este o problemă serioasă şi, în consecinţă, este singurul motiv pentru care şi-a înaintat demisia”, a declarat Mihăiţă Calimente, conform mediafax.ro.

Deputatul ALDE susţine că nu a primit semnale privind disfuncţionalităţi ale activităţii SIE şi nu vede utilitatea unei şedinţe a comisiei pe această temă. ”Am putea avea o discuţie, dar din moment ce dl. director ne-a comunicat care e motivul pentru care şi-a dat demisia, cred că Comisia s-ar reuni de prisos, pentru că răspunsul ar fi acelaşi. Nu cred că dl. director îşi schimbă declaraţia. (...) Mi-a spus că este o problemă destul de gravă, că trebuie să stea la pat şi că sănătatea o consideră priopritară oricărei activităţi”, a mai spus Calimente.

El pare să nu pună la îndoială motivul demisiei invocat de Mihai Răzvan Ungureanu.  ”Având în vedere că este vorba despre o problemă personală şi că este vorba despre starea de sănătate a domiei sale cred că este o problemă care îl priveşte pe el şi dacă motivul pe care l-a invocat este acesta, cred că nici preşedintele nu pune întrebări despre cât e de bolnav. Lucrurile astea sunt confidenţiale”, a mai spus şeful Comisiei SIE.

Citiţi şi:

Mihai-Răzvan Ungureanu a demisionat din funcţia de şef al SIE

Şef interimar la SPIONI. Cine este Silviu Predoiu

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră