Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, lansează acuzații GRAVE

01 Aug 2019 | scris de A.V.
Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, lansează acuzații GRAVE

Unchiul adolescentei dispărute și presupus ucise la Caracal, Alexandra Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, lansează, atât în intervenții în presă, cât și în pagina sa de Facebook, noi acuzații grave în privința dosarului presupuselor crime de la Caracal.

Potrivit lui Cumpănașu, suspectul în dosarul presupuselor crime de la Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi parte a unor rețele de trafic de persoane în Italia și Marea Britanie și ar fi protejat.

”Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania”, își strigă disperarea, pe Facebook, unchiul Alexandrei, care face apel la români să ajute la rezolvarea acestui puzzle infernal, pentru a clarifica acest dosar.

”Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT . NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT. Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, scrie Cumpănașu în pagina de Facebook.

 

El a intervenit în direct la Digi24 și a explicat că adună informații referitoare la acest caz extrem de complicat, făcând propria anchetă.

Între timp, despre suspectul Gherghe Dincă am aflat că va fi dus la audieri la DIICOT București.

Joi dimineață, Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus în jurul orei 10:00, la sediul IML. După aproximativ o oră și jumătate, a fost scos din sediu și dus înapoi la penitenciarul Jilava.

Gheorghe Dincă a venit pentru a obține un certificat medico-legal, după ce a afirmat că în timpul perchezițiilor de la locuința sa a fost lovit cu bocancul de către un polițist și ar avea mai multe coaste rupte. 

La IML sunt in analiză și probele ADN ridicate la percheziții din casa lui Gheorghe Dincă, cel care sustine ca le-a ucis pe Alexandra și Luiza. Anchetatorii încă nu au dovezi concrete in acest sens, de aceea rezultatele analizelor de la IML sunt extrem de importante. 

Expertiza psihiatrică urmează să fie făcută, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră