Un triunghi amoros, sfârşit cu o crimă oribilă şi o urmărire generală

15 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un triunghi amoros, sfârşit cu o crimă oribilă şi o urmărire generală

Poliţiştii din Bihor caută un bărbat care, din gelozie, a răpit o tânără de 24 de ani, a împuşcat-o mortal în cap şi a abandonat-o în maşina cu care a răpit-o. Atacatorul este dat în urmărire generală, iar poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l prinde.

IPJ Bihor a dat publicităţii semnalmentele atacatorului. Acesta se numeşte Adrian Hladii, 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 metri înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă”, se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Totul a ieşit la iveală după ce autorităţile au fost sesizate că pe strada Barcăului din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă, iar un bărbat a fost împuşcat în zona claviculei, atacatorul părăsind zona într-un autovehicul în care a luat cu forţa o femeie, relatează mediafax.ro şi europafm.ro.

Ulterior, femeia a fost găsită împuşcată în zona capului, în autoturismul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, abandonat apoi pe o stradă din Oradea.

Potrivit martorilor, fostul iubit al femeii s-a dus de dimineață cu un buchet de flori în fața casei unde locuia tânăra și a sunat la poartă. Ea a ieșit să vadă cine sună, fiind urmată la scurt timp de actualul ei prieten.

În acel moment, fostul iubit s-a înfuriat, a scos pistolul și a tras înspre rivalul său cinci focuri. Un glonț l-a nimerit în umăr. Apoi, a îndreptat arma spre fată și a forțat-o să intre într-o mașină. A urcat și el în autoturism și au dispărut.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră