TRAGEDIE PE ŞOSELE. Un mort şi patru răniţi într-un accident rutier în apropiere de BUZĂU. Şoferul de 20 de ani avea permis de o lună

20 Sep 2015
TRAGEDIE PE ŞOSELE. Un mort şi patru răniţi într-un accident rutier în apropiere de BUZĂU. Şoferul de 20 de ani avea permis de o lună
Un tânăr a murit, iar alţi patru au fost răniţi, sâmbătă noapte, într-un accident petrecut  sâmbătă noapte pe DN 2 B, la zece kilometri de municipiul Buzău, accidentul fiind provocat de tânărul de 20 de ani care avea permis de conducere din luna august 2015. 
unicipiul Buzău. 

Şoferul de 20 de ani a murit la spital 


TUn şofer de 20 de ani din Buzău a făcut o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 47 de ani, din Buzău, după care a ieşit în afara şoselei. În urma impactului, cinci tineri au fost răniţi: şoferul de 20 de ani, trei pasageri din aceeaşi maşină, în vârstă de 15, 17 şi 18 ani, precum şi un tânăr de 16 ani, din maşina care circula regulamentar. Ceilalţi patru tineri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău, unde duminică dimineaţă şoferul de 20 de ani a murit.  

De asemenea, tânărul de 18 ani a cărui stare de sănătate s-a agravat a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, ceilalţi doi răniţi rămânând internaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră