Un milion de euro, recompensă pentru cine ajută la găsirea unui milionar dispărut în România

01 Aug 2018
Un milion de euro, recompensă pentru cine ajută la găsirea unui milionar dispărut în România

Din 2015, familia lui Mohammed Albaghli, om de afaceri din Kuweit, este disperată. Bărbatul parcă a intrat în pământ, nimeni, nici poliţiştii români, nici cei din Kuweit nu ştiu nimic despre el. Omul de afaceri a dispărut în România în zona Cheia, din judeţul Prahova, în 2015, iar ancheta s-a concentrat pe România, după cum spun rudele bărbatului, care susţin în continuare varianta unei răpiri.

Acum, familia a făcut un anunţ. Ridică, timp de o lună, în august, de la 500.000 de euro la un milion de euro recompensa oferită oricui furnizează informaţii care să ajute la găsirea bărbatului, scrie digi24.ro.

Mohammed Albaghli a dispărut la începutul lunii august în 2015, din pensiunea în care stătea în staţiunea Cheia. Kuweitianul venea deseori cu familia în România, în ultimii 20 de ani.

„Pentru o mai multă încurajare şi simulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, care a fost văzut ultima dată în satul Cheia, din județul Prahova, pe 5 august 2015. Eforturile autorităților de a-i da de urmă bărbatului nu au avut succes.

„Până acum nu avem un răspuns clar despre acest lucru, astfel încât familia să fie liniştită şi să ştie ce s-a întâmplat cu el, astfel încât să se împace cu soarta. Vrem să ştim doar ce s-a întâmplat, pentru demnitatea lui şi ne dorim să găsim o soluţie pentru acest caz umanitar”, declara în aprilie 2018 ambasadorul Kuweitului, într-un interviu acordat jurnalistei Digi24 Cristina Cileacu.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră