Trei tulceni au fost arestaţi pentru TRAFIC DE DROGURI. Ce au găsit POLIŢIŞTII la percheziţii

14 Sep 2015
Trei tulceni au fost arestaţi pentru TRAFIC DE DROGURI. Ce au găsit POLIŢIŞTII  la percheziţii
În urma unei percheziții efectuate în Tulcea, au fost descoperite și ridicate peste 1,7 kg. de fragmente vegetale folosite la prepararea substanţelor cu conţinut psihoactiv, o cultură indoor cu trei plante de cannabis și aproape 100 de g. de substanţe cu conţinut psihoactiv. Trei bărbați au fost arestați preventiv.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea și procurorii D.I..I.C.O.T. – B.T. Tulcea au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Tulcea, în cadrul unei acţiuni care a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic cu substanţe cu conţinut psihoactiv şi trafic de droguri de risc, fără drept.



În cauză există suspiciunea rezonabilă că trei bărbați au constituit un grup infracțional organizat specializat în traficul de substanțe ilicite. Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi procurat, depozitat, transportat, preparat, oferit spre vânzare şi vândut, fără drept, substanţe cu conţinut psihoactiv şi ar fi cultivat şi deţinut droguri de risc (cannabis), urmărind realizarea unei plantaţii de cannabis în scopul punerii în vânzare a drogurilor.

În urma percheziţiei domiciliare, în locuinţa în care se aflau cei trei bărbați, au fost depistate 1.711 g. de fragmente de natură vegetală folosite la prepararea substanţelor cu conţinut psihoactiv, 86 g. de substanţe cu conţinut psihoactiv, o cultură indoor amenajată cu sistem de iluminare şi încălzire specială compusă din trei plante de cannabis aflate în vegetaţie, în diferite stadii de dezvoltare, cu greutatea de 5,45 g. (masă verde).

La data de 11 septembrie a.c., s-a dispus reţinerea celor trei pentru 24 de ore, iar la data de 12 septembrie a.c., Tribunalului Tulcea a luat măsura arestării preventive a acestora pe o durată de 30 de zile.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră