Un deţinut de la Penitenciarul Aiud a evadat!

02 Iun 2015
Un deţinut de la Penitenciarul Aiud a evadat!
 Buzgar Marcel Nicolae (28 ani) a fost condamnat, în octombrie 2014, la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Fapta a fost comisă în complicitate cu alţi doi indivizi, iar Buzgar își executa pedeapsa în regim deschis. El este judecat și într-un alt dosar, aflat pe rolul Judecătoriei Câmpeni și având ca obiect „lovirea sau alte violenţe”.

Ȋn această după-amiază, deţinutul a reușit să evadeze, părăsind punctul de lucru exterior „Somaco” Teiuș, la care era repartizat.

În vederea capturării lui au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Alba și Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de urgenţă 112.

Semnalmente deținutului Buzgar Marcel Nicolae:

- Înălţimea: 1,69 m

- Ochi căprui

- Păr negru

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră