UPDATE. Un deținut a evadat din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați. Deţinutul a fost prins

30 Aug 2015
UPDATE. Un deținut a evadat din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați. Deţinutul a fost prins
Sava Vasile Cornel, deținutul de 27 ani care a evadat pe 29 august din Penitenciarul Galați, a fost prins marți dimineață de polițiștii gălățeni.

Un deținut în vârstă de 27 ani, din Galați, condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, clasificat în regim deschis, a evadat din Penitenciarul Galați, a anunțat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Simona Costache.

Dispariția deţinutului din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați a  fost observată  în jurul orei 15:20, moment în care s-a dat alarma. 

Cornel Vasile Sava are 27 de ani și a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârşirea infractiunii de lovire. El își executa pedeapsa în regim deschis.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Galați, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Galați, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galați si Politia de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”, a precizat, pentru www.viata-libera.ro, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului, Simona Costache.

 

Cornel Vasile Sava are 1,68 m înălțime, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui, barba rasă. În momentul în care a evadat, purta tricou si pantaloni negri şi adidaşi albi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, peste 100 de polițiști au "periat" zona Tunelului din municipiul Galați, existând informații că în acea zonă s-ar ascunde fugarul.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră