Una dintre cele 25 de victime internate la Spitalul Universitar a decedat

31 Oct 2015
Una dintre cele 25 de victime internate la  Spitalul Universitar a decedat
La Spitalul de Urgență Universitar București din cele 25 de victime transportate una a  decedat. La Spitalul Pantelimon, trei victime  sunt în stare gravă, în sălile de operație. 

Numărul total al victimelor este de 27 de morţi şi alte zeci de răniţi. Seful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat că în momentul de față 145 de persoane sunt internate în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

Astfel, el a spus că la Spitalul Floreasca se află 50 de persoane, în Spitalul de Arși — 27 de persoane, în Spitalul Elias — patru persoane, în Spitalul Militar — patru persoane, în Spitalul Sf. Pantelimon — trei persoane, în Spitalul Județean Ilfov — o persoană, Spitalul Sf. Ioan — nouă persoane, în Spitalul Bagdasar — 24 de persoane, în Spitalul Municipal — 16 persoane, în Spitalul Colțea — șapte persoane.

El a menționat că o parte dintre răniți au ajuns la spitale cu mașini particulare sau cu taxiuri.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a convocat pentru sâmbătă dimineață, la ora 7,00, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, după incendiul din clubul Colectiv din Capitală, soldat cu numeroși morți și răniți.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră