Un camion cu militari s-a răsturnat într-o prăpastie la Dâmbovicioara (județul Argeș). S-a activat planul roșu de intervenție!

29 Iun 2017 | scris de Magda Marincovici
Un camion cu militari s-a răsturnat într-o prăpastie la Dâmbovicioara (județul Argeș). S-a activat planul roșu de intervenție!

UPDATE: Ministrul Adrian Tutuianu: 3 răniți sunt transportați la un Spital din Brașov,  7 răniți, la spitalul din Câmpulung Muscel, un militar a decedat și 2 urmează să fie descarcerate.

UPDATE: Raed Arafat a anunțat că 2 persoane sunt încarcerate, motorul camionului fiind peste victime. Este posibil să nu fie în viață. O persoană a fost gasită lângă camion decedată. 7 persoane sunt rănite cu leziuni care nu le pun viața în pericol. 

Un camion  cu 18 militari (Batalionul 33 Vânători de Munte Câmpulung) s-a răsturnat, joi seară, (orele 21,36)  într-o prăpastie (aproximativ 40 de metri adâncime) în judeţul Argeş (Dâmbovicioara) DN 73. Din primele informaţii reiese că există supraviețuitori, dar și persoane încarcerate.  Patru persoane sunt în stare de inconștiență, a anunțat ministrul Carmen Dan. 

La faţa locului sunt echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş.

S-a activat planul roşu de intervenţie.

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, și secretarul de stat Dușa se îndreaptă spre locul accidentului, transmite Antena 3.  

Secretarul de stat Raed Arafat  a anunțat că s-au trimis mai multe echipaje, camionul fiind aproape de o altă râpă, mai mare, existând pericolul să cadă la o adâncime de aproximativ de 100 de metri. Nu se poate interveni cu elicoptere, fiind noapte și zonă montană. Se va interveni cu echipamente și persoane calificate pentru descarcerarea persoanelor. Se vor deplasa, dacă va fi nevoie, medici de la Spitalul de urgență Floreasca din București.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră