Udrea îl invită pe Băsescu la băi: Voi merge să-mi fac un tratament cu apă termală...îl invit şi pe dânsul

23 Iun 2015
Udrea îl invită pe Băsescu la băi: Voi merge să-mi fac un tratament cu apă termală...îl invit şi pe dânsul
Elena Udrea s-a prezentat din nou la poliție pentru a respecta controlul judiciar. Fostul ministru trebuie să dea cu subsemnatul de două ori pe săptămână, mai exact în fiecare marți și vineri, pentru a nu încălca măsura preventivă dispusă de instanţă în dosarul Gala Bute.
 
Udrea s-a plâns jurnaliștilor că are probleme cu articulaţiile după cele peste 70 de zile petrecute în arest, pentru că a petrecut mult timp în poziţie orizontală. 
 
"E foarte greu când stai într-o cameră de 9 metri pătrați, încep să te mai lase articulațiile", a spus fostul ministru, care a precizat că are de gând să meargă la Băile Boghiş pentru a se trata. 
 
Despre planurile de vară, Udrea a spus că o să încerce să lucreze "la câteva legi, care necesită cercetare". 
 
"Mi-e dor de activitatea mea politică, dar nu de Parlament. Avem o clasa politică lașă, înghețată de frică, lideri politici slabi, care fac foarte mult rău acestei țări", a continuat Elena Udrea.

Cât despre cartea privind perioada petrecută în închisoare, Elena Udrea spune că o va continua, însă a mai luat şi pauze pentru că rememorarea acelei perioade nu este una care să-i facă plăcere. De altfel, avocaţii acesteia vor iniţia o acţiune la CEDO.

"Mulţi se gândesc că politicienii merită să stea în puşcărie, dar acolo sunt şi oameni simpli. Ajung acolo vinovaţi sau nu şi care suferă exact aceleaşi tratamente", a afirmat Udrea.
 
Ea a evitat să le spună jurnaliştilor dacă a fost vizitată de fostul președinte Traian Băsescu sau dacă ea l-a vizitat de când este liberă. În schimb, fostul ministru al Dezvoltării și Turismului l-a invitat pe Băsescu să meargă cu ea la Băile Boghiş.
 
"Voi merge să-mi fac un tratament cu apă termală la Boghiş. Nu am stabilit aşa ceva (să meargă împreună cu Băsescu - n.r.), dar dacă are probleme cu articulaţiile îl invit şi pe dânsul la Băile Boghiş. Am văzut că e răcit deocamdată", a mai spus Udrea.
 
Fostul ministru al Dezvoltării a fost trimis în judecată pe 21 aprilie, fiind acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră