Afaceristul turc care a dat cu maşina peste un poliţist de la Rutieră a fost arestat preventiv. Poliţistul se află în comă indusă

03 Aug 2015
Afaceristul turc care a dat cu maşina peste un poliţist de la Rutieră a fost arestat preventiv. Poliţistul se află în comă indusă
Turcul Abdullah Atas l-a călcat cu maşina pe un poliţist de la Rutieră este administratorul firmei Atas Light, care are mai multe magazine în care se vând corpuri de iluminat. Acum, afaceristul turc este arestat preventiv pentru pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

Poliţistul are politraumatisme şi este internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, medicii inducându-i starea de comă.

Mandatul de arestare a fost emis de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti urmând să fie pus în executare după ce Abdullah Atas va fi externat din spital. În acest cay, ancheta este făcută de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Nenorocirea a vut loc duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul se afla împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei, pentru un control în trafic.

"Poliţistul se afla într-un filtru la intersecția străzilor N. Caramfil cu şoseaua Pipera în momentul în care a observat un autoturism ce venea cu viteză. A făcut semn de oprire, acesta a încetinit viteza dând semn că ar opri, moment în care a accelerat şi l-a acroşat pe poliţist purtându-l pe capotă 500 de metri, ulterior aruncându-l pe carosabil. Acesta şi-a continuat deplasarea pentru încă 2 km, moment în care a lovit un scuar şi ulterior a fost proiectat într-un gard de pe margine", a relatat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră