Tudor Chirilă: "Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică"

26 Sep 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Tudor Chirilă:


Chirilă spune că Gyuri a fost primul producător care a crezut în muzica trupei Vama Veche, ba chiar s-a încumetat să finanţeze primul lor disc, celebrul „Nu am chef azi”.
„Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică. A fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche şi s-a încumetat să finanţeze primul nostru disc, "Nu am chef azi". Cred că bunul simţ, modestia exagerată şi un anumit tip de frământare interioară specifică oamenilor cu suflet mare au frânat o carieră care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiaţi însă (printre care, din nefericire, nu mă aflu) au fost cei mai câştigaţi pentru că s-au aflat în raza de acţiune a sensibilităţii lui. Dumnezeu să te odihnească, Gyuri!”, este postarea lui Tudor Chirilă.
Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.
Timp de 20 de ani a încântat publicul alături de trupa „Divertis”, dar Gyuri Pascu a fost un om al scenei complet, dedicat atât actoriei, cât şi muzicii.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră