Trupul marelui fotbalist Ilie Balaci va fi depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova

22 Oct 2018
Trupul marelui fotbalist Ilie Balaci va fi depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova

Ilie Balaci, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din toate timpurile, s-a stins fulgerător, duminică, la vârsta de 62 de ani. Trupul marelui fotbalist va fi adus luni, în jurul prânzului, la Biserica Sfântul Ilie din Craiova.

Familia a dorit să fie depus la această biserică pentru că multe amintiri ale familiei Balaci se leagă de această biserică. Aici s-a cununat Ilie Balaci cu soția sa și de asemenea aici a avut loc botezul celor două fiice, potrivit stiri.tvr.ro.

Dispariția lui Ilie Balaci e șocantă, mai ales că fostul mare fotbalist nu avea vreo afecțiune cronică. A căzut secerat, în casa mamei sale, la Craiova. 

Ilie Balaci a fost găsit duminică dimineaţă în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul, informează ISU Dolj, citat de agerpres.ro.

Cel supranumit "Minunea Blondă", care a adus bucurie în casele a mii de români prin jocul său remarcabil, s-a transferat în liga îngerilor. În urmă a rămas familia împietrită de durere.

Balaci câştigat trei titluri de campion al României şi patru Cupe ale României cu Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în cea mai mare parte a carierei, iar înainte de a se retrage din activitate, în 1988, a mai evoluat la FC Olt şi Dinamo. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră