Tren de marfă încărcat cu motorină, DERAIAT între Timișoara și Caransebeș. Traficul feroviar este BLOCAT!

07 Sep 2015
Tren de marfă încărcat cu motorină, DERAIAT între Timișoara și Caransebeș. Traficul feroviar este BLOCAT!
 Circulația trenurilor este oprită între Timișoara și Caransebeș, mai exact la km 466+350 de metri, în zona pasajului CF Valea Timișului, județul Caraș-Severin, după ce mai multe vagoane ale unui tren de marfă au deraiat.
 
"Trenul este compus din 26 de vagoane cisternă încărcate cu motorină, dintre care unele sunt deraiate sau răsturnate.
 
La fața locului se află reprezentanți ai ISU Caransebeș, ai Regionalei CF Timișoara (Siguranța Circulației) și ai Autorității Feroviare Române. Circulația trenurilor pe magistrala de cale ferată 900 este închisă până la remedierea pagubelor produse", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.
 
Reprezentanții CFR au declarat pentru resita.ro că trenul aparține unui operator privat.
 
”Este vorba despre un tren de marfa care apartine unui operator privat. Din primele informatii, au deraiat trei vagoane incarcate cu motorina. Din unul dintre aceste vagoane sunt scurgeri. Trenul circula pe ruta Brad Rafinarie -Timisoara EST. La aceasta ora circulatia feroviara este oprita complet. Doua trenuri Interregio asteapta in statii si se ia in calcul redirectionarea lor pe o ruta ocolitoare”, a declarat pentru resita.ro, Oana Branzan, purtator de cuvant in cadrul Cailor Ferate Romane.
 
La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Caras- Severin.
 
Urmeaza sa se deschida o ancheta pentru a se stabili exact cauzele deraierii trenului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră