Tragedie în județul Alba. Cadavrul unui copil de cinci ani, găsit carbonizat după stingerea unui incendiu

09 Iul 2015
Tragedie în județul Alba. Cadavrul unui copil de cinci ani, găsit carbonizat după stingerea unui incendiu
Sfârşit crunt pentru un copil în vârstă de 5 ani din Cugir. Acesta a fost găsit carbonizat, în urma unui incendiu care a cuprins o anexă a gospodăriei în care locuia. Din primele date, apelul la 112 ar fi fost dat cu întârziere, pentru că oamenii din zonă ar fi încercat să stingă singuri focul, scrie presa din Alba.
 
Din datele prezentate pentru Alba24 de purtătorul de cuvânt al Primăriei Cugir, Luminiţa Birăesc, „voluntarii de la SVSU au fost anunţaţi prin 112 la ora 11.56, privind faptul că pe strada Liliacului, la nr. 22, a izbucnit un incendiu. SVSU a ajuns la faţa locului la 12.05 şi au intervenit pentru stingerea incendiului ce cuprinsese o anexă gospodărească – o magazie de lemne aflată în spatele casei. Focul a fost stins la ora 12.30, iar în magazie a fost găsit corpul carbonizat al unui băieţel în vârstă de 5 ani.
 
SVSU Alba a anunţat ISU, pentru a cerceta cauzele incendiului, iar reprezentanţii serviciului de Asistenţă Socială verifică situaţia”. Potrivit unor surse, băieţelul mai avea doi fraţi – o fetiţă în vârstă de 3 ani şi un băiat de 8 ani, care ar fi reuşit să fugă la timp din magazia cuprinsă de flăcări. De asemenea, tot potrivit unor surse, părinţii copiilor nu s-ar fi aflat acasă în momentul izbucnirii incendiului.
 
Poliţia a demarat o anchetă, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră