Tragedia de pe lacul Snagov. Ce le-a declarat polițiștilor ospătarul care a condus barca morții

17 Iun 2015
Tragedia de pe lacul Snagov. Ce le-a declarat polițiștilor ospătarul care a condus barca morții
 Ionuț Conea le-a declarat anchetatorilor că era angajat de câteva zile la terasa dolce Vita, de pe malul lacului Snagov, în perioada de probă. În seara evenimentului, patru persoane au fost aduse cu barca, de pe celălalt ponton, pentru a lua masa la restaurant. Conform înțelegii dintre cei doi patroni, după ce au terminat masa, clienții trebuiau duși înapoi cu barca, pe malul de pe care veniseră. Ionuț Conea i-a preluat așadar pe cei patru pentru a-i duce înapoi, dar nu i-a mai spus patronului, care era în restaurant în acea seară. Ospătarul susține că a luat o barcă mai mică pentru că nu avea permis și pentru ambarcațiunile mai mici de 5 CP nu se cere permis. 

Barca nu avea lumini, așa că l-a luat și pe Vasile Lunel, care avea o bentiță cu lanternă pe cap. Vasile era unul dintre bărbații care o ajutau pe mama patronului la trebuirle gospodărești. Ospătarul spune că atunci când au ajuns în mijlocul lacului, s-a auzit gălăgie mare, muzică, apoi s-au trezit că sunt loviți de cealaltă ambarcațiune. 

Când au fost scoși din apă de cei de la terasă, Ionuț conea susține că l-a văzut pe tânărul care a condus cealaltă barcă, Alexandru Popescu, cum se chinuia să vomite și că duhnea a alcool. Polițiștii au scos miercuri, la patru zile după incident, barca răsturnată din lacul Snagov, pentru a face cercetări.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră