Traficul rutier, închis pe Transfăgărășan. Află când și de ce

20 Aug 2015
Traficul rutier, închis pe Transfăgărășan. Află când și de ce
Șoferii nu vor putea circula sâmbătă, pe Transfăgărășan, în județul Sibiu, pentru că pe șosea se va desfășura Raliul Sibiului. Restricțiile de circulație vor fi aplicate între orele 09.00 și 19.30, startul cursei urmând să fie dat la 10.23.

"Sambata, spectacolul pe Transfagarasan va incepe la ora 10:23, pilotii urmand sa se intreaca pe sase probe speciale, iar festivitatea de premiere este programata la ora 21:00 in Piata Mare din Sibiu. Sambata, traficul rutier pe Transfagarasan este inchis intre orele 09:00 - 19:30", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Raliului Sibiului.
Sibiu Rally Challenge a debutat joi, 20 august, cu startul festiv si parada pe strazile din centrul orasului, programate de la ora 20:00. Vineri dimineata, intre orele 8:00 si 12:00, este prima ocazie pentru spectatori sa-i vada in actiune pe pilotii din Campionatul National, shakedown-ul, fiind programat pe fosta speciala Calugaru. Vineri, incepand cu ora 19:00, vor fi programate doua probe speciale la Paltinis, in urcare si coborare, care se vor desfasura in nocturna.

Sambata, 22 august, sunt programate 8 probe speciale, dintre care patru pe Transfagarasan. Proba speciala de pe Transfagarasan are o lungime de 10,24 kilometri si va fi parcursa de doua ori in urcare si de doua ori in coborare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră