TRAFIC OPRIT pe Valea Oltului, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Patru persoane sunt rănite

08 Aug 2016 | scris de Veronica Micu
TRAFIC OPRIT pe Valea Oltului, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Patru persoane sunt rănite

"Precizăm că, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite porţiuni se circulă în coloană. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului", se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit stiridesibiu.ro, accidentul a avut loc în jurul orelor 5.00, între localităţile Boiţa şi Lazaret. Patru persoane au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.  

“Două ambulanțe SMURD și de la Serviciul Judeţean de Ambulantă, precum şi un echipaj de descarcerare intervin la locul accidentului”, informează ISU Sibiu.

Şoferul unui microbuz în care se aflau patru muncitori de la o firmă de construcţii din Sibiu a depăşit neregulamentar şi a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau tot patru persoane. În urma impactului, toate cele patru persoane din mașină au fost rănite, fiind transportate la spital, în municipiul Sibiu. 

“Un microbuz care circula pe direcţia Sibiu-Vâlcea a depăşit neregulamentar şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Traficul în zonă este blocat total”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Microbuzul implicat în accident efectua transport de persoane. Niciunul dintre cei patru pasageri nu a fost rănit.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră