25 de kilograme de droguri ridicate de poliţişti de la „cultivatori“ de cannabis. Ce au găsit anchetatorii la PERCHEZIŢII

30 Sep 2015
25 de kilograme de droguri ridicate de poliţişti de la „cultivatori“ de cannabis. Ce au găsit anchetatorii la PERCHEZIŢII
Aproape 25 de kilograme de droguri ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timiş, în urma a două  percheziţii efectuate pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de cultivare şi deţinere de cannabis. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele fiind depistate şi conduse la audieri. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de Legea nr. 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.



La data de 30 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la locuinţele unor bărbaţi de 36 şi 37 de ani, bănuiţi de cultivare şi deţinere de cannabis.  În urma percheziţiilor, la unul dintre imobile, poliţiştii au depistat plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masă vegetală verde şi 2,5 kilograme de muguri uscaţi.

De asemenea, la cel de-al doilea imobil a fost depistată o cultură indoor, recent recoltată, formată din 35 de ghivece şi echipamentul folosit (ventilatoare, lămpi de încălzire, termometre şi sisteme de umidificare), precum şi 2 kilograme de cannabis uscat.  Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră