Totul pentru profit, consumatorul se poate îmbolnăvi! Ouă expirate, vopsite și cu data de valabilitate schimbată (VIDEO)

18 Sep 2017
Totul pentru profit, consumatorul se poate îmbolnăvi! Ouă expirate, vopsite și cu data de valabilitate schimbată (VIDEO)

Un videoclip postat pe Facebook de o utilizatoare din Piatra Neamț se viralizează rapid pe rețelele de socializare, oamenii declarându-se ultragiați de metoda aleasă de lanțul de magazine în care se vindea produsul pentru a eficientiza activitarea, a reduce pierderile și a mări profitul, în dauna sănătății consumatorului.

În clip este prezentat un ou "preparat" pentru vânzare, vopsit, nu pentru că ar fi urmat să fie vândut de Paști, pentru pentru a acoperi data veche de valabilitate inscriptionată și, deasupra stratului de vopsea, o nouă dată la care oul urmează să expire.

"Uitați ce surpriză „frumoasă” am avut în aceasta dimineață... ouă expirate, vopsite din nou și schimbată data de valabilitate. Așa ne îmblonăvim și nu știm de unde", a scris femeia pe Facebook.

În postarea de pe pagina de Facebook femeia menționează și numele magazinului precum și fotografii cu cartonul cu ouă și bonul de casă de la magazin.

Până la ora publicării acestui material, lanțul de magazine nu a oferit un punct de vedere cu privire la acuzațiile aduse, dar acum nu e vorba numai de faptul că în Odorheiu-Secuiesc nu servește vloggeri cu mici, ci de ceva mult mai grav...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră