TOP GUN IOHANNIS aruncă în aer reţelele de socializare

14 Iul 2017 | scris de Mara Răducanu
TOP GUN IOHANNIS aruncă în aer reţelele  de socializare

Joi.13 iulie.  O zi toridă. Căldură insuportabilă şi, pe agenda zilei anunţată o vizită a preşedintelui la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. Sigur, jurnaliştii acreditaţi sunt acolo, însă nu poţi să nu te gândeşti ce şi cum vei transmite în redacţie. Ceva să prindă, ceva de impact, ceva de interes! De unde? E cald, monşer, lumea este plecată prin vacanţe şi jurnalistic vorbind te gândeşti că agenda zilei se anunţă ...monotonă. Rămâi optimist, asta-i meseria, şi te consolezi la gândul că poate, poate o mai spune Daea ceva despre oi, că va mai face Dragnea vreo declaraţie despre atotputernicul Soroş  sau că vreun 13, fie Ordonanţă, fie zi de naştere, va scoate din rutina verii întreaga suflare. 

Rachetele Patriot, americanii, Baza Nato de la Kogălniceanu, militarii românii- sigur chestiuni importante şi de interes  naţional- dar care, ce credeţi, au pălit când a apărut ca o boare. Cine? Cum cine? TOP GUN IOHANNIS. Pantaloni  albi, sacou negru, ochelari de soare tip Aviator. Splendoare în iarbă, pardon  splendoare la Baza Kogălniceanu! 

„El Presidente“ păşind hotărât alături de generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General al Armatei, pe pista Bazei Militare Mihail Kogălniceanu, a stârnit un taifun pe Facebook. Un emoticon cu inimioare de la doamna Iohannis pentru al ei soţ şi...ce ţi-ai mai putea dori? Deja viaţa este mult mai frumoasă! Practic, a aruncat în aer agenda zilei. Nu a mai interesat pe nimeni nici ce s-a discutat acolo, nici ce-om face sau ce n-om face cu rachetele Patriot în valoare de patru miliarde de euro, nici ce vor americanii... Bietul Iohannis a dat el şi  câteva declaraţii, însă cui i-a mai păsat? 

Poza s-a viralizat instantaneu şi din acel moment orice alt eveniment politic sau de altă natură din ziua de joi a trecut în plan secund. Şedinţă de guvern, burse pentru medici rezidenţi, dosarul lui Ponta, metroul Bucureşti - Aeroportul Otopeni, nimic n-a mai contat. Iohannis păşind ca-n filmele de acţiune şi atât.

La aproape 24 de ore  de la publicarea fotografiilor pe Facebook, s-au adunat 49.000 de Like-uri (mai multe decât pentru fotografiile de la Casa Albă, alături de Donald Trump), peste 1.800 de Share-uri şi peste 1.100 de Comentarii.  Nu a durat mult şi au început să apară celebrele "meme-uri", fotografii modificate, punându-l pe Klaus Iohannis în tot felul de ipostaze, toate scoţând în evidenţă postura sa de erou de filme de acţiune. Vă arătăm câteva dintre cele mai reuşite.

Aşadar, ziua de joi a fost despre un preşedinte în acţiune! Să fi fost de vină ochelarii sau plutea ceva în aerul de la Kogălniceanu? Una peste alta, vestimentaţia preşedintelui ar putea fi încadrată cu uşurinţă la Bravo, ai stil! Sau TOP GUN IOHANNIS! Printre breaking news-urile despre apariţia lui Klaus, o întrebare, sigur nesemnificativă: cu rachetele ce facem? Tot TOP GUN, tot TOP GUN?  

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră