TOLERANȚĂ ZERO. Primariile de sector anunță controale în cluburi

31 Oct 2015
TOLERANȚĂ ZERO. Primariile de sector anunță controale în cluburi
Primăriile de sector anunță controale de amploare în toate cluburile de pe raza lor.

Poliția Locală Sector 1, prin Direcția Inspecție, demarează, începând din această seară, controale de amploare în toate cluburile din această zonă administrativă. Cu această ocazie, inspectorii Primăriei Sectorului 1 vor verifica dacă societățile care administrează cluburile respectă avizele care stau la baza emiterii autorizației de funcționare.

“Acțiunile de control pe care noi le facem au mai mult un caracter preventiv. Vom face tot ceea ce ține de atribuțiile Poliției Locale pentru ca bucureștenii, în special tinerii, să-și petreacă timpul liber în condiții de siguranță în astfel de locații”, a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moțoc.

De asemenea, în secorul 6, primarul Rareș Mănescu a dispus ca inspectorii din cadrul Direcției Inspecție Generală, Serviciul Inspecție Comercială să desfășoare astăzi, 31 octombrie, o amplă acțiune de control la operatorii economici de pe raza Sectorului 6 care au ca obiect de activitate organizarea de evenimente.

Inspectorii vor verifica documentele ce autorizează activitatea comercială, conform mențiunilor din certificatele constatatoare. Aceste documente includ acordurile de funcționare, precum și autorizațiile de funcționare pentru organizarea de evenimente la care să participe un număr mare de persoane. De asemenea, inspectorii vor controla dacă locațiile din Sectorul 6 care organizează evenimente în această seară, cu ocazia Halloweenului, au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice și inflamabile.

Acțiunile survin în urma incidentului din noaptea de 30 octombrie 2015, în care mai mulți tineri și-au pierdut viața.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră