Taxa de paşaport poate fi plătită la automate ale CEC Bank din două mall-uri din Bucureşti

03 Ian 2019 | scris de M.C.
Taxa de paşaport poate fi plătită la automate ale CEC Bank din două mall-uri din Bucureşti

Începând cu data de 3 ianuarie, taxa de paşaport pentru cetăţenii din Bucureşti şi din judeţul Ilfov poate fi plătită la şase automate ale CEC Bank amplasate în două centre comerciale din Capitală.

Este vorba despre Plaza România şi Park Lake Shopping Center, unde află sediile serviciilor de paşapoarte Bucureşti şi Ilfov.

Măsura vine după ce Trezoreria Statului închide cele două puncte de lucru din respectivele centre comerciale.

Direcţia Generală de Paşapoarte aminteşte că există mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport: la casieriile unităţilor CEC Bank; prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal; on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului; de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului; în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile Instituţiilor Prefectului.   

Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, cetăţenilor li se recomandă să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră