Tânărul care a lovit un polițist și apoi s-a blocat în mașină a fost arestat preventiv (VIDEO)

12 Mar 2017
Tânărul care a lovit un polițist și apoi s-a blocat în mașină a fost arestat preventiv (VIDEO)

Șoferul unui Porsche din Capitală, care a târât cu mașina un polițist ce îi ceruse actele, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

După 12 ore de audieri în care a dat explicații anchetatorilor, tânărul a fost reținut și prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, unde a primit mandat de arestare preventivă.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 3, Roni Herșcovici, 22 de ani, aflat la volanul unui Porsche, a fost oprit de un echipaj de poliție pe bulevardul Ion Mihalache, după ce trecuse pe culoarea roșie a semaforului. 

El a refuzat să prezinte actele polițistului, și, chiar mai mult, încercând să dispară în trombă, l-a agățat cu oglinda retrovizoare.

Mai multe echipaje de poliție, alertate, au oprit Porsche-ul, dar Herșcovici s-a blocat în interiorul mașinii refuzând să coboare. Chiar și după ce mama sa a ajuns la locul incidentului și a deschis ușa portbagajului, pe unde polițiștii au pulverizat câteva jeturi dintr-un spray lacrimogen, Herșcovici a continuat să facă semne obscene agenților.

Herșcovici a fost convins să coboare din mașină după ce un polițist a tras două focuri de armă în aer apoi a îndreptat pistolul către el, somându-l să coboare. A fost pus să se întindă pe asfalt, fiindu-i puse cătușele.

Roni Herșcovici nu era băut și a refuzat vehement să coopereze cu polițiștii, după ce s-a mai calmat, a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice, apoi la audieri.

Polițistul rănit a fost dus la spital, dar nu a necesitat internare ci doar tratament pentru degetele strivite.

În cadrul anchetei, Roni Herșcovici și-a justificat comportmentul pe seama faptului că era deprimat, după ce se certase cu iubita.

Pentru faptele comise, pe numele lui Roni Herșcovici s-a deschis un dosar penal fiind cercetat pentru tentativă de omor, ultraj și distrugere.

Roni Herșcovici, absolvent de Relații Internaționale la Universitatea Româno-Americană, este fiul unui traficant de droguri, Carol Herșcovici, prins în 2001 de polițiști în timp ce încerca să livreze 66.000 de pastile de Ecstasy - cea mai mare captură de acest fel la nivel european din acea perioadă.

 

 

Posted by Radu Drift on Friday, March 10, 2017

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră