Tânăr dispărut pe drumul dintre Budapesta și Timișoara

14 Iul 2015
Tânăr dispărut pe drumul dintre Budapesta și Timișoara
Sergiu Beleuţă are 20 de ani, este din Timișoara și a fost văzut ultima oară miercuri, 1 iulie a.c.. Ȋn acea zi, tânărul a plecat, împreună cu un prieten, în Ungaria.

Două zile mai târziu, el și-a sunat prietena, de pe un număr ascuns. I-a spus doar că se află în Budapesta și că urmează să se întoarcă în ţară, a doua zi.

De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el. Iar pe telefonul lui mobil intră mesageria vocală în limba română.   



Sergiu nu a mai dispărut niciodată de acasă, iar întotdeauna când pleca undeva ţinea legătura cu mama lui, prin telefon.



Când a plecat spre Ungaria, tânărul era îmbrăcat cu un tricou alb și o pereche de blugi. Ȋn picioare purta o pereche de adidași, iar la el avea un rucsac negru, cu dungi albe, laterale, în care își pusese două tricouri de schimb.



Ca semne particulare, tânărul are două tatuaje, unul pe umărul stâng și altul pe un picior, și o cicatrice în spatele urechii stângi, de la o operaţie de otită.   

Dacă l-aţi văzut pe Sergiu sau știţi ceva despre dispariţia lui, vă rugăm să sunaţi imediat la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată secţie de poliţie.    

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră