Tâlhărită și violată de trei adolescenţi

12 Aug 2015
Tâlhărită și violată de trei adolescenţi
O femeie a trecut prin momente cumplite. Ea a fost tâlhărită, violată și apoi abandonată în stare de inconștiență, chiar în centrul orașului. Polițiștii care i-au prins pe făptași au rămas înmărmuriți: aceștia sunt trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani.

Agresiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar în centrul municipiului Deva. Femeia, în vârstă de 40 de ani, cunoscută de oamenii legii ca o persoană fără adăpost, nu a avut nicio șansă în fața celor trei brute. Aceștia au tâlhărit-o, apoi au bătut-o, au violat-o și au lăsat-o inconștientă, într-o baltă de sânge. Victima a ajuns la spital abia dimineaţa, după ce câțiva trecători, văzând-o plină de sânge, au sunat la 112, informează www.glasul-hd.ro. „Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către personalul medical al Spitalului Judeţean Hunedoara-Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secția U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, care a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că agresiunea a avut loc în noaptea de 08/09.08.2015, în jurul orei 04:00, în Piaţa Victoriei, din municipiul Deva, într-o zonă neiluminată, din apropierea clădirii Institutului de Proiectare Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

După câteva ore de la sesizare, polițiștii hunedoreni au reușit să-i identifice pe făptași. „Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva și un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care locuieşte fără forme legale în Deva, toți neșcolarizați. Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima cu intenția de a o tâlhări, au agresat-o și au deposedat-o de bani și de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreținut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconștiență”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Ȋn urma perchezițiilor domiciliare efectuate de poliţişti la locuințele minorilor, au fost recuperate o parte din bunurile sustrase de la persoana vătămată, iar minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, urmând a fi supuşi unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului.

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de unul dintre suspecţi pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată, iar faţă de ceilalţi doi pentru tâlhărie calificată și complicitate la viol. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră