Webchat despre cum pot lucra studenții în vacanţa de vară în Statele Unite

20 Ian 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Webchat despre cum pot lucra studenții în vacanţa de vară în Statele Unite


Caitlin Hartford, viceconsul al Ambasadei SUA şi administratorul programului Summer Work and Travel, te invită la o discuţie pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2016.
Discuţia va avea loc joi, 21 ianuarie, între orele 14:00 şi 15:00. Puteţi transmite întrebările pe pagina de Facebook a evenimentului, fie înainte de webchat, fie în timpul acestuia.
Webchat-ul este deschis studenţilor la zi, români şi străini, înscrişi la facultăţi acreditate. Întrebările pot fi adresate în română şi engleză.
Programul Summer Work Travel oferă studenţilor înscrişi la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra şi călători în Statele Unite ale Americii, în perioada vacanţei de vară.
Din 2000 până acum aproape 50.000 de studenţi români au participat la acest program ce se desfaşoară anual, se arată într-un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.
Cu circa 6.000 de participanţi în 2015, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. El permite studenţilor să economisească bani, să viziteze SUA şi să trăiască alături de cetăţeni americani şi de studenţi din alte ţări. Ei obţin astfel o imagine nefiltrată a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot îndrăgosti de locurile unde călătoresc.
Studenţii înscrişi la cursuri de zi la instituţii acreditate din alte ţări decât SUA pot veni în Statele Unite pentru a-şi împărtăşi cultura şi ideile cu persoane din SUA prin intermediul programelor temporare de muncă şi vizitare.
Informaţii detaliate despre program pot fi găsite în website-ul Ambasadei SUA şi la această adresă

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră