Pregătește Statul Islamic crucificarea și executia unui preot în Vinerea Mare?

24 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Pregătește Statul Islamic crucificarea și executia unui preot în Vinerea Mare?

În atacul asupra localității 16 persoane au fost ucise de către teroriștii înarmați care au descins din mașini și au început să cotrobăiască din casă în casă. Printre victime s-au aflat și patru călugărițe.

Căutau ceva. Poate bani sau alte bunuri. Sau poate pe chiar părintele Tom Uzhunnalil.

Până acum nimeni nu a revendicat atentatul, însă cei din zonă nu au nevoie de așa ceva; ei sunt sigur că în spatele atrocităților se ascunde Statul Islamic.

Mai multe voci din social media sunt convinse că preotul a fost răpit pentru a fi torturat și pentru a fi ucis, eventual crucificat, în mod simbolic, în Vinerea Mare.

Surorile Franciscane din Siessen au lansat un mesaj pe Facebook spunând că au “informații că Fratele Tom, care a fost răpit de ISIS din Casa sa Misionară din Yemen este torturat și urmează să fie crucificat în Vinerea Mare”. Adică mâine.

Nu există nici o informație oficială care să indice unde preotul este ținut captiv sau dacă mai este în viață.

„Au fost legați de copaci, împușcați în cap, apoi decapitați”

Sora Sally este singura supraviețuitoare a atacului de la 4 martie, atunci când preotul a fost răpt și alte 16 persoane ucise.

Povestea este oribilă. “Au fost uciși unul câte unul. Au fost legați de copaci, împușcați în cap, apoi decapitați”, povestește ea. Sora își amintește că s-a ascuns în spatele unei uși și îi era cumplit de frică. Se aștepta ca dintr-un moment într-altul cineva să tragă de acea ușă și să o descopere. “Cei din ISIS erau peste tot. Am avut impresia că știau că trebuie să fie cinci călugărițe (nr patru fuseseră împușcate) și acum mă căutau pe mine.”

 

Citeşte şi:

Europol AVERTIZEAZĂ despre o nouă strategie a ISIS: "Este o amenințare fără precedent!"

Noi imagini șocante surprinse pe aeroportul din Bruxelles, imediat după atentat (VIDEO)

Avertizarea serviciilor de informații: 16 femei, pregătite pentru acte teroriste sinucigașe, au trecut granița!

Nu le-a fost rușine! Filmați făcând SEX în public! (VIDEO)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră