UPDATE. Circulaţie reluată, după evacuarea staţiilor de metrou Unirii 1 şi Izvor

21 Oct 2016 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Circulaţie reluată, după evacuarea staţiilor de metrou Unirii 1 şi Izvor

Totodată, IGPR precizează că decizia de evacuare a populaţiei aflate în staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 a aparţinut Metrorex.

Statia de metrou Izvor a fost evacuată vineri seara, informează Digi24. Potrivit postului de televiziune, evacuarea s-ar datora descoperirii unui colet suspect. Şi staţia Unirii 1 a fost evacuată. Nu se circulă între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Măsura a fost luată în urma unui apel la 112 prin care o persoană a semnalat că ar fi văzut un colet suspect într-un tren de metrou. Apelul a fost dat în jurul orei 19.15. Iniţial, oamenii au fost anunţaţi că circulaţia este întreruptă din cauza unor probleme tehnice. Echipa de pirotehnişti a fost solicitată pentru a face verificări.

Directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru Mediafax că a fost descoperit un colet suspect într-unul dintre vagoanele de metrou, la staţia Izvor.

"A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Aldea.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au declarat pentru Mediafax că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic şi că, la momentul transmiterii ştirii, circulaţia metrourilor este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră