Spitalul SRI a primit 7 răniți în urma tragediei din București. Trei sunt cetăţeni străini

31 Oct 2015
Spitalul SRI a primit 7 răniți în urma tragediei din București. Trei sunt cetăţeni străini
Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a dispus în noaptea de 31 octombrie, în urma situației de criză generate în București, ca Spitalul Clinic de Urgență Prof. dr. Agrippa Ionescu să intre în dispozitivul de urgență pentru primirea și tratarea răniților, se arată într-un comunicat al SRI postat pe site-ul instituţiei şi în pagina de Facebook a acesteia. În Unitatea de Primiri Urgențe au fost internate şapte persoane, dintre care patru cu răni foarte grave și trei intoxicate cu fum.

Dintre cele şapte persoane, două au cetățenie spaniolă și una cetățenie italiană.

Pacienții internați la Spitalul Clinic de Urgență prof.dr.Agrippa Ionescu beneficiază de cea mai atentă monitorizare medicală și de tratament adecvat stării lor de sănătate.

SRI a ținut legătura permanent, din momentul debutului crizei, cu viceprim-ministru Gabriel Oprea, secretarul de stat Raed Arafat și sistemul medical de urgență.

Datele sunt comunicate în permanență către MAI și Ministerul Sănătății. Conducerea Serviciului își exprimă solidaritatea față de cei afectați de incendiu și transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră